Børn Mor snak

9 måneder efter

19. August 2016

Mor snak

ell

Åh tænk engang at min lille bitte baby fyldte 9 måneder i går! 9 måneder, og jeg som går her og tror vi stadig er i november måned og at jeg lige har født en “lille” baby på 3820 g og 50 lang, nu har jeg en “kæmpe” baby på 9,2 kilo og 73 cm lang! 😮 Hvor pokker er de måneder og kilo blevet af, det er som om at de sidste 9 måneder er fløjet forbi min barsel osteklokke!? Og jaja jeg ved godt dem der ikke har børn er snart træt af at høre “Æh det går så stærkt, og jeg kan slet ikke følge med, bare vent til det er dig, bla bla bla” Men det er sku rigtigt! Jeg bliver selv lidt overrasket når folk spørg hvor gammel hun er, og jeg svare uden af tænke over det “Næsten 9 måneder” hvor jeg efter tænker, fuck gud ja!

MEN på den anden side, så bliver jeg hammer stolt over min lille mus, tænk alle de ting hun kan! Og heldigvis ikke kan (Så er jeg ikke helt ligegyldig, det er vel først når hun er 16 og jeg kun kan bruges mig som taxa? 😉 haha)  men da det gik op for mig, at Ella fyldte 9 måneder, at hvor har jeg lavede meget om i mit liv og lært, jeg har samlede lidt af dem her.

1. Jeg har ikke drukket alkohol i 1½ år, eller jeg fik en halv tår Mokaï på festivalen og måtte skylle det ned med en halv liter band, puha hvor smager det ikke godt mere! Så jeg rør nok ikke alkohol mere.

2. Når jeg endelig beslutter mig for at nu kunne jeg godt bruge nogle nye bluser/bukser, så kommer jeg altid hjem med en kjole til Ella!

3. Jeg håber virkelig meget jeg bliver den der mega seje mor, hvor man gerne vil ha venner med hjem til! (Men lad os være ærlige, jeg bliver nok den der mega pinlige mor!)

4. Jeg er endelig stoppede med at drikke kaffe, og drikker næsten kun te nu. Kun fordi kold kaffe smager virkelig  virkelig dårligt! og kold te, er endelig helt okay koldt!.

5. Jeg sad for et par dage siden, hvor Ella var blevet lagt i seng, og stor tuede af et billede af en meget nyfødt Ella, og kom til at tænkte på, at hun slet ikke er lille mere! – Tude billedet er nederes i indlægget 😉

6. Og da det gik op for mig, at min barsel snart slutter så begyndte jeg igen…

7. Nyvasket hår? Hvad er det?! Det der med at få vasket hår det er ærligtalt en by i Rusland…

8. Jeg var ok spontant før jeg fik Ella, hvor jeg godt kunne tage hjem til en veninde bare til kaffe, også blive der i 2 dage, nu, er vi spontane hvis vi handler i Lidl på vej hjem fra noget.

9. Jeg har været vildt heldig at få en baby som sover fra 22-23 til ved en 11 tiden næste dag, og som endelig har sovet i gennem siden hun blev født, hun har så bare ikke lært at sove lur, eller jo hun sover 40 min samlet i løbet af dagen, så ‘mor-tid’ er tit efter 00, altså efter jeg har ryddet op og vasket op.

10. Jeg forstår slet slet ikke de mødre der elsker alene tid/halve dage?! Jeg føler mig totalt nøgen hvis jeg er ude og handle med min mor og at hun køre hende og jeg bare lige går to gange ned for at finde slik! Og jeg kan slet ikke forstille hvordan jeg skal klare det den dag jeg skal være væk fra hende mere ind 15 min! 😮 Jeps jeg er både pyller og tiger mor!

Er der nogle af de ting som du kender til, eller nogle af tingene som du tænker bliver dig når du får barn? 😉

 

DSC_9240l

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply