Børn Børne shops Ebay tips

E kop #Børn

26. August 2016

DSC_0781læ

DSC_0953

 

Juhu postbuddet har lige været her med en lille pakke til os, og i den pakke var der den fineste lille E kop i plastisk, den er cirka 7 cm høj, så den er perfekt til en lille børen hånd, når Ella bliver liiidt større, men indtil hun bliver stor nok til selv at kunne holde om den, så bruger vi bare sugerør.

Ang. de sugerør! Så forstår jeg pludselig min svigerinde, hvorfor hun kiggede meget mærkeligt på mig, da de var på besøg hos mig, da Ella var like 14 dage gammel, og jeg ikke havde noget sugerør til min niece på 4 år, for jeg bruger jo ikke selv sugerør. så hvorfor skulle jeg dog ha sådan noget liggende? Jeg kan så fortælle at når jeg er på Maccen, så tager jeg altid to sugerør, et til mig og et til tasken, så Ella altid kan drikke uden at hælde vand ud over sig selv, også er de hammer smarte dem fra Maccen, fordi der jo er papir om, så jeg ved de er helt rene! 😉

Men koppen er faktisk fra Ebay,(Et af mine yndlings steder at shoppe) Og koppen fandt jeg til blot 30 kroner og jeg ventede faktisk “kun” i 29 dage, så det er endelig okay hurtigt for en Ebay ting at være 😉
Hvis du også vil ha fingrene i sådan en fin lille kop så kan du købe den lige her.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply