Børn Ebay tips Krea

Ellas 1 års fødselsdag #EbayTips

16. August 2016

Fest

askepot

1 års bannerAskepot balloner  – Kage pynt  – Nederdel  – Lys 

 

Er der noget jeg elsker så er det fest dage, jul, bryllup, konfirmation, dåb og fødselsdage og er der noget jeg synes er mega herre nice så er det tema fester! Vi havde farve tema til Ellas dåb (Jeg skal nok lave et indlæg om dåben) Og til hendes 1 års fødselsdag (Jaja om 3 måneder her til den 18, men det er godt at være i gooo tid!) OG det skal jeg være, fordi halvdelen af festen bestiller jeg fra Ebay, og der kan godt være 1 til 1½ måneds leveringstid, så jeg ha allerede nu fundet nogle ting jeg skal ha klikket hjem.

Og dem som følger mig på Instagram, der kommer det måske ikke som noget overraskelse for at temaet er Askepot, og det er det selvfølge fordi jeg er vild med Disney og fordi fødselsdags pigen jo hedder Ella ligesom Askepot hedder, så jeg synes det var et oplagt tema!

Jeg har faktisk snydt lidt, jeg har vidst at temaet til hendes første fødselsdag skulle være Askepot inden hun bliv født Ups! Men jeg har fundet en maaaasse fine ting på Ebay, og her er nogle af dem ^^

Jeg har en masse ideer i hoved hvordan det hele skal være, og der kommer en masse diy, dog først efter hendes fødselsdag er holdt, da jeg jo ikke skal afsløre det hele for gæsterne, hvis de pludselig skulle få kiggede med 😉

Men jeg kan afsløre at der kommer diy, på indbydelser, pynt og noget hæklet, også kan jeg heller ikke sige mere!
Er jeg den eneste der elsker elsker elsker team fester? Smid gerne en kommentar med hvilken tema fester du har været til og hvis du selv har hold en, så blær dig endelig!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply