Børn Børne shops

HappyHello

12. August 2016

Gave regn

DSC_0796

Vi kender alle vi står i BR og tænker ‘Hvad fanden kan jeg give mit barn, som hjælper på hendes udvikling’ Også køber en eller anden bamse som ser sød ud også efter 2 dage ligger den i bunken sammen med alle de andre søde bamser ..

Men HappyHello.dk har redet alle forældre og ikke mindst bedsteforældre for det! For hos HappyHello.dk kan man købe en kuffert som er sat sammen til dit barn, så man ender aldrig med noget legetøj som er 3+ år hvis man selv har en lille mus på 5 måneder – hammer smart!

Du kan faktisk tilmelde dig hos HappyHello.dk allerede under din gravitet, fra når du er 3 måneder henne så kan du få din første box, og helt til dit barn er 4 år! Tænk at vokse op med at få en kuffert fuld med fedt legetøj og en masse masse andre virkelig lækre ting hver måned.

I kan se hvad Ella fik i denne måned f.eks. Et fiskenet sæt med 3 fisk fra Sassy, 3 fine både (Som allerede har været en tur ude og sejle) fra PlayGro, en badebog også fra PlayGro, og til sidst fik hun nogle bløde firkanter som også kan komme med i bad til som også er fra PlayGro, også fik moaaren også en fin ting, jeg fik nemlig MOR plakat, som skal i ramme og op på min billede hylde!

Og Happyhello.dk hjælper de stakkes bedsteforældre med det evige problem ‘Hvad gir man til lille bimse på 2½ år som har værelset fuld af lego’ man giver da en kuffert i enten 1, 3, 6 eller 12 måneder også er problemet løst! Det er så smart!

Både Ella og jeg er i hvert fald vilde med vores kufferter vi får ind af døren, fra selve kassen til sedlerne i den, så man virkelig føler at denne kasse er til os, til at jeg ved mit barn kan bruge alt nu og her, og at jeg ikke skal ha halvdelen af det liggende i skabet til hun er 3 fordi der er et halve af det er små dele.

Også har de samarbejde med vild mange lækre mærker så som Bobles, Krea, Småfolk, Lego, Hape og mange mange flere!
Så hvis du også synes at en kuffert kunne være noget for dit barn, enten bare i en månede eller længere tid, så synes jeg du skal hoppe ind på deres hjemmeside her og skynde dig og bestille inde de sender ud igen den 5.
Vi glæder i hvert fald allerede til vores næste kuffert!

DSC_0803

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply