Hækling Krea

Hollywood crochet

17. August 2016

hækle billede

DSC_0844

I går modtog jeg denne sjove hæklebox/bog fra en af mine søde Instagram veninder, hun havde en ekstra af disse Hollywood crochet bokse, og så heldig som jeg er så ville hun gerne give den i gave til mig! 😀

OG man er jo latterlig dum hvis man siger nej til en hækle bog, når man mindst hækler 2 timer om dagen 😮 Men jeg fik den ind af døren i går, og synes faktisk de alle er super sjove, og tror jeg bliver nød til at lave dem alle sammen, altså når jeg liiige når i gemmen de 800 andre ting jeg skal hækle, men der er faktisk garn med til at kunne lave Elvis, så ham bliver jeg næsten nød til at lave snart, bare for at kunne sige “Jaja, det er fint at du har hæklet en fisk, men ved du hvad? Jeg har lavet Elvis!” Det kunne da være meget sjovt at kunne sige!

Den søde og smukke veninde som jeg har fået sættet af hedder Louise og er vild go til at hækle, og hun tager faktisk i mod bestillinger, så hvis du står og mangler en personlig gave eller bare lidt til dig selv, så tjek hendes profil ud her  jeg synes i hvert faldt hun er et kig værd!

Nå jeg vil hoppe tilbage til mit hemmelige hækle projekt, som jeg håber jeg snart bliver færdig med, og kan dele med jer! Altså hvis det bliver godt, hvis ikke.. Så taler vi ikke om det 😉

DSC_0845

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply