Hækling Krea

Minion

21. August 2016

hækle billede

DSC_0828

 

Juhu endelig må jeg vise jer min hæklet Minions! For den er til en venindes kæreste som har fået den i fødselsdagsgave, og hvis nu han så billede på facebook eller andre steder, så var det nok bedre at holde den hemmeligt lidt 😉

– Men her er han min minion, og ud over at han har tager 1000 år at lave, så synes jeg faktisk han er ret sød, selvom jeg endelig ikke har set filmen (Som åbenbart det eneste menneske på denne jord!) Men skidt jeg synes stadig han er sød,

Jeg har brugt denne opskrift til kroppen, fordi han skulle cirka være 25 cm. høj han bleb 24,5 (Jeg ved hvad i tænker, bedre held næste gang, haha 😉 og resten er endelig freestyle, jeg har hæklet krop og bukser i dobbelt garn på nål 3, yeees av av mine fingere! og resten er enkel garn også på nål 3, så har jeg brugt 4 mat sorte knapper og til håret er det skolelim og hårlak! Og gud hvor har jeg brugt langtid på at google hvordan man laver det hår, og fandt jeg ud af at jeg jo bare kunne bruge skolelim, en lille klat ind imellem fingrene og varme det lidt op, smøre på garnet også hårlak når limen var tør, så smart!

Ham her skal man nok ikke være ny ny begynder når man kaster sig ud i ham, for jeg synes de briller drillede en del, og alle de opskrifter jeg fandt op dem synes jeg var grimme og passede ikke til størrelsen på ham, og fingrene kan være lidt svære for ny en nybegynder for der hækler man fingrene sammen til en hånd.
I alt har jeg brugt 2 nøgler gul, 1½ nøgle blå, ½ nøgle sort og lidt hvid og brun og alt sammen på nål 3. og brugt viiiirkelig meget fyld! 😉

DSC_0831

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Stine / Lille My August 21, 2016 at 18:24

    Ej hvor er den sød! Elsker Minions 😀

  • Leave a Reply