Diy

Selvhærdende ler

8. August 2016

Diy billede

Jeg har faktisk rigtigt længe prøve at lave mit eget selvhærdende ler, og da jeg faldt ud af at det koster 60 kr+ så blev jeg sku nærig, så jeg tænke det må jeg da kunne gøre billiger! Og som sagt som gjort, jeg fandt mit majsstivelse og natron og ellers gik i gang med at røre, vente, lave et aftryk af Ellas fod også ‘bage’ den, og jeg har selvfølgelig lavet en lille diy til jer 🙂

1
Du skal bruge:
En gryde, en ske, et dl mål, majsstivelse, natron, lidt vand og en ovn

Du starter med at måle 1 dl. masstivele af og 2 dl. natron og 1½ dl. vand.

Så blander du det hele i en gryde og røre heletiden med en ske, indtil det ligner katoffelmos (Det gør det ret hurtigt 2-3 min måske?)

Så ligger du din klat på lidt bagepapir og venter på den er kølet af, og hvis du vil lave et fodaftryk ligesom jeg, men har et barn som lige er faldet i søvn, så ligger du klatten i en frostpose også ind i køleskabet.

Du kan nemt forme det med hænderne eller rulle det ud med en kagerulle, og når du er færdig så tager du en bageplade med bagepapir og ligger dit ler på og ind i ovnen i en time på 100 grader, og hvis det er tykt det du har lavet så skal det ha lidt længer.

Held og lykke og god fantasi

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply