Børn Hækling Krea

Stribet babytæppe

14. August 2016

hækle billede

IMG_5260

 

I april måned fødte min smukke kusine en ligeså smuk lille pige, og derfor skulle grantante? (Jeg ved endelig ikke hvad man kalder mig, kalder mig overhoved noget?! – skidt jeg vil være noget! Så jeg må være tante!) jo i gang med hækle nålen, og lave et tæppe til hende, min kusine valgte farverne og mønsteret sammen med mig, også måtte jeg ellers i gang, det er faktisk et ret bøvlet mønster, selvom det overhoved ikke ser sådan ud, men det er jo heller ikke pænt hvis der er 3 røde rækker i træt! Så der skulle tælles heletiden, men jeg synes bestemt det var alt tiden hver!

Jeg er faktisk så vild med mønsteret at jeg overvejer at lave et til mig selv 😮 Men det bliver nok efter de 480 andre ting jeg også gerne liiiige vil lave, (Det er da også utroligt der findes så mange fine krea ting! 😮 )

Tæppe er begynder nemt, det er stang masker også har det en halvstang maske kant, det er hæklet i Drops Loues You 6 i sennep, lysebrun og vinrød jeg har cirka brugt 5 nøgler af hver grund farve og en sennep, på pin 4, og det måler cirka 90×80 cm. så hun også kan bruge det som lidt større.

Prøv lige at tjek hvor lækkert det også er når det bliver ‘brugt’

IMG_5261

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply En kreativ dåbsgave | Ella og Kreamor September 21, 2016 at 11:29

    […] fået en karry gul (Fra drops) kjole fra som passer til hendes tæppe som jeg har skrevet lidt om her, så hun har et lille […]

  • Leave a Reply