Diy Krea

Diy flettet stjerne

18. October 2016

Diy billede

DSC_1445

Jeg ved hvad i tænker “Åh nej ikke en af dem..” MEN jo! Jeg er en af dem, der allerede er i jule humør! Og jeg har hele aften i går sidder og flettede jule stjerner, drukket te, hørt julemusik og spist skum julemænd! 😮

Og derfor synes jeg det var oplagt at dele en lille guide til hvordan man fletter stjernerne, mest fordi da jeg skulle lære det, og fik stikkede den tegnede guide i hånden som er med i pakken, så fattede jeg ingen ting – Så jeg håber virkelig min billede guide giver mening, ellers så råb højt, så jeg kan hjælpe! 11. du starter med at tage 4 strimler, og klipper hjørnet af i den ÅBNE ende.  2. Så tager du den første strimmel og ligger med den lukkede ende mod venstre, og ligger strimmel nr to og ligger rundt om første strimmel. 3. Tager du strimmel 3. og åbner og ligger strimmel 2 ind i, så den lukkede ende flugter med den første åbne ende. 4. Tager du strimmel 4 og åbner og tager nr 3 ind i og køre i  gennem, den første, så du laver en firkant.

2 5. Nu trækker du i alle ender, så det bliver til en lille firkant, nu ligger strimlerne til venstre. 6. Så tager du fra øverste og bukker den. 7. Så bukker du strimlen til venstre over. 8. Også den nederste op.

39. Til sidste tager du din højere strimmel og tager over, og ind i den førstes lomme. 10. Nu bukker du øverst strimmel til højere, bag om så den laver en trekant. 11. Også bukker du strimmel den ned af. 12. Og samler de to trekanter, så den kommer tilbage hvor den startede.

4

13. Så bukker du din trekant tilbage, så den ligger på bagsiden. 14. Og stikker enden ned i dens egen lomme. 15. Og trækker i gemmen. 16. Nu drejer du arbejdet venstre.

517. Du gør det samme hele vejen rundt, indtil du har 4 takker. 18. Så vend arbejdet. 19. Så gentager du 10-16.

6Gentag så der er spidser hele vejen rundt.

725. Så er der 8 spidser hele vejen rundt. 26. Nu skal du gøre klar til at lave “benene” 27. Du løfter strimlen fra venstre over. 28. Så tager du strimlen oppe og ned.

829. Så løfter du din venstre strimmel tilbage hvor den startede. 30.  Så løfter du nederes op. 31. Og ligger venstre ned. 32. Nu ligger du nederes ned igen.

9

33. Og tager højere strimmel og ligger over. 34. Og tager nederes strimmel op igen, så ingen ligger over hinanden mere. 35. Nu tager du den øverste strimmel og drejer bag om sig selv.  36. Strimlen laver en lykke, og du stikker inden ind i lommen.1037. Så drejer du arbejdet og laver tre ben mere. Når du har lavet i alt fire ben, vener du arbejder om.

1140. Nu gentager du 27-.
1244-45. Gentag -34. 45. Så er der 4 ben på begge sider. 46. Nu klipper du strimlerne af som stikker ud fra trekanterne.

Så er din stjerne færdig, jeg håber guiden giver mening og at du er blevet en stjerne haj!
Skriv endelig en kommentar, hvis du har brug for hjælpe.

Og del gerne dine diy som du laver ved hjælp af mine guides på Instagram med #DiyEllaogkreamor eller tag mig @Tresmaaord

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mega flettet stjerne | Ella og Kreamor December 2, 2016 at 22:39

    […] Det er en rigtigt god ide, hvis du har lavede den normale stjerne et par gange, så takker og ben sidder på rygraden, du kan finde guiden til den normal stjerne her […]

  • Leave a Reply