Diy Hækling Krea

Hæklet twist pandebånd

9. October 2016

hækle billede
DSC_1369

 

Jeg har lavet et lille lørdags projekt, som ikke er svært og ikke tager flere uger at lave, så det er et projekt de fleste kan være med på, det er et pandebånd med et twist, jeg har lavede det i Bumbo babyuld og jeg har lige brugt lidt mere ind et halv nøgle cirka, og selvfølge vil jeg dele min opskrift med jer!

Du skal bruge:
Garn. (Jeg har brugt Bumbo babyuld, kan købes i Bilka og Meny)
Hæklet nål der passer til garnet. (Jeg har brugt nål 3.)
En nål.
En saks.

1. Slå 10 luftmasker op, vend med 1 luftmaske. (10)
2. 1 fastmaske i hver maske, vend med 1 luftmaske (10)
3-?? 1 fastmaske i hver maske, vend med 1 luftmaske (10) – Forsæt til båndet kan nå rundt om dit hoved to gange. (heller lidt for stramt ind for løst, da det giver sig lidt, når man går med pandebåndet)

Så skal du til at lave dit twist, jeg har lavede en billede guide, som jeg håber er forstålig.

DSC_1352

Du starter med at ligge dit bånd på et bord, og laver et krys med enderne.

DSC_1355

Nu skal du lave dit twist, så du tager dine ender og køre dem en gang om sig selv.

DSC_1356

Når du har lavet dit twist, så skal det se sådan her ud, når du tager det op.
DSC_1357

Nu hvor du har lavet dit twist, så syer du enderne sammen.

DSC_1360

Nu skal du sy siderne sammen, du vælger selv hvor tæt på dit twist du vil sy, jeg har ladet 5 cm være åben.
Du gør det samme på den anden side, også er det færdigt.

Hvis der er noget du er i tvivl om, så skriv endelig en kommentar, så svare jeg så godt jeg kan. 🙂
– Go hækllyst

Ps. Hvis i laver pandebåndet, så tag endelig #tresmaaord på instagram 😀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply