Diy Krea

Diy Mega flettet stjerne

2. December 2016

Diy billede

DSC_1577

For snart 100 år siden, lagde jeg et billede på min Instagram om mega stjernen, og ENDELIG har jeg fået tid til at skrive guiden til hvordan den laves, så jeg håber i har øvede jer på den normale stjerne, for nu kommer mega stjernen!

Det er en rigtigt god ide, hvis du har lavede den normale stjerne et par gange, så takker og ben sidder på rygraden, du kan finde guiden til den normal stjerne her

2

1. Du skal bruge 12 strimler til den her stjerne, du klipperhjørnet af den ÅBNE ende. 2. Du ligger dine to strimler ligesom hvis det var den normale. 3. Så tager du din 3. strimmel og tager den åbner den, og tager den over den første og i gemmen den anden. 4. Nu gør du det modsatte som din 3. strimmel. Altså over den anden strimmel, og i gemmen den første.

3

5. Nu gør du det samme som nr. 3. 6.Og nu gør du det samme som nr. 4. 7. Nu strammer du forsigtig. 8. Nu gentager du 2-6 så du har to ens.

49. Nu skal du sætte de to sammen, du tager den øverste “flap” fra den ene og stikker ind i den anden. 10. Du gør så det samme med den anden ene flap. 11. Du strammer forsigtigt sammen uden at give for hårdt. 12. Nu skal du til at lave benene, du laver trekanterne ligesom på den lille stjerne.

513. Når du har lavede to trekanter på de to strimler du lige har flettede de to stykker sammen med. 14. Nu skal du samle din stjerne så den bliver en firkant, du gør ligesom før da du skulle sætte de to stykker sammen, du tager din stjerne op i hånden, og den øverste strimmel til højere, tager du den nederste af de to strimler og køre ind i den øverste venstre lomme, og laver en trekant. 15. Det samme gør du så med den nederste venstre strimmel. 16. du strammer til og laver en trekant.

617. Nu laver du trekanter hele vejen rundt . 18. Nu skal vi lave et låg på stjernen, 19. Du starter med at tage øvereste venstre strimmel og ligger ned. 20. Også tage du nederes venstre strimmel og tager over den du lige har lagt ned.

7

21. Også tager du højere nederest strimmel og ligger op. 22. Også højre øverste strimmel og tager over også under så du lukker den til.
23. Det samme gør du på den anden side. Nu skal du lave trekanter og ben, du kan se guiden til ben her følg nr. 27-46.

Jeg håber virkelig guiden kunne forstået ellers så skriv en kommentar, så svare jeg så godt jeg kan.
– Ellers så må jeg lave en video med hvordan den laves 😀

Og del gerne dine diy som du laver ved hjælp af mine guides på Instagram med #DiyEllaogkreamor eller tag mig @Tresmaaord

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply